Spreadsheets optimaliseren doe je samen

Herken je de situatie dat de in jouw bedrijf gebruikte spreadsheets moeten worden bijgehouden en je zonder heldere uitleg over Excel niet verder komt? Functies, formules, draaitabellen, metingen, dashboards en grafieken, tijd voor feedback en een update! 

Excel voor teams en medewerkers

Kies voor een in-company training bij jou op kantoor en ga samen met je team en een ervaren docent aan de slag! Hands-on trainen, spreadsheets optimaliseren en leren hoe je Excel gebruikt en jouw spreadsheets bijwerkt met actuele functies en mogelijkheden. 

Training en maatwerk

Het on-site trainen en opleiden van teams en medewerkers regel je zelf.  Ongeacht welk programma je kiest, de planning en de cursusduur zijn flexibel en schaalbaar.  Heb je meer instructie nodig of ondersteuning bij het ontwikkelen van maatwerk? 

  • In-company trainingen organiseren? Wij regelen het voor je!
Excel In-company | PC-Trainers

Cursus Excel Gorinchem

Cursus Excel Training Gorinchem

In-company, training en support 

Het on-site trainen is een unieke gelegenheid om met je team te werken aan betere en efficiëntere spreadsheets. Wil je sjablonen ontwerpen, tabellen visualiseren met dashboards en KPI-metingen? Vertel ons hoe je werkt en productiever wilt werken.  

  • Excel werksets optimaliseren? Wij regelen het voor je!
Excel In-company | PC-Trainers
Excel In-company | PC-Trainers

Maatwerk trainingen

Werk je met data-sets in jouw voor planning, productie, verkoop of logistiek? Voor een maatwerk training komen we graag met je in gesprek. Leg je vraag aan ons en ga samen met een expert aan de slag! Maatwerk nodig? Wij regelen het voor je!   

  • Lees wat onze opdrachtgevers zeggen? 

(C) PC-Trainers 2024