Leren van elkaars kennis en ervaring

Het hart van elk bedrijf en organisatie wordt gevormd door de deskundigheid en toewijding van teams en medewerkers. Stel je eens voor dat er morgen enkele ervaren Excel-gebruikers uw bedrijf zouden verlaten? Het zou een grote uitdaging zijn, toch?

Samenwerken

Elkaar inspireren en samenwerken aan kennis en oplossingen in de vorm van trainingen maakt het werken met Excel minder complex. Met het organiseren van in-company trainingen bevorder je de onderlinge samenhang en het belang van spreadsheets. 

Kennis delen

Tijdens een in-company training ontmoeten collega's en elkaar in de praktijk en krijgt data in de vorm van spreadsheets een gezicht. Gegevens, bepalend voor het aansturen  van werkprocessen, is de kracht die je deelt in waardoor elke training bijdraagt aan efficiency en productiviteit.  Investeren in trainingen loont, uw medewerkers verdienen het (terug). 

Wat onze opdrachtgevers zeggen...

Excel, bedrijfstraining

 • Als HR opleidingsadviseur heb ik voor ruim 40 medewerkers een training door PC-Trainers laten verzorgen. Doelgroep, mensen met een academische, HBO of MBO achtergrond die werkzaam zijn bij verschillende bedrijven. Scholing richt zich op datgene wat mensen voor hun functie nodig hebben om vaardiger en productiever te worden met Microsoft 365 en Excel.
 • De kennis en de no-nonsens aanpak van PC-Trainers draagt bij aan de doelstelling met een betrouwbare kwaliteit. Voor aanvang van de training wordt van de deelnemer een nulmeting afgenomen om inzicht te krijgen wat er bij hem/haar bekend is.
 • Vanuit deze inventarisatie wordt de scholingsbehoefte/doelstelling vastgelegd en bepaald waar direct resultaat geboekt kan worden. Effectmeting na afloop van de scholing door evaluatie met deelnemer en opdrachtgever. Resultaten tot nu toe, ruim 80% van de deelnemers zijn in hun functie zichtbaar innovatiever en productiever geworden.
 • Deelnemers zijn blij met behalen eigen successen! PC- Trainers is een prima instituut en aan te bevelen voor bedrijven die met goed geschoolde medewerkers beter wil inspelen op veranderingen van de markt, en kennis investering zien als belangrijke voorwaarde voor ontwikkeling en personeelsbinding

J. Klein Hulze

Excel, dashboards en KPI

 • Alles van Excel lijkt bekend, totdat je de echte mogelijkheden van dit programma ziet. Omzet en productiecijfers, getallen omzetten in bruikbare managementinformatie, helder en duidelijk gepresenteerd.
 • Een in-company training Excel is een absolute aanrader! Van algemene functies naar tabellen en meetpunten voor het maken van een prestatie-index voor ons bedrijf, super en doeltreffend. 
 • Over PC-Trainers, John den Haan, als docent kan ik niets anders zeggen dan goed, vakbekwaam en bijzonder motiverend voor het gebruik van Microsoft 365 in ons bedrijf.

B. Hennekes

Project, monteursplanning

 • Voor het maken van een gedegen planning voor het machine onderhoud zijn we van Excel overgestapt naar Project. Opmerkelijk om te zien hoe dit programma zelf al het rekenwerk doet en de taken en werkzaamheden automatisch bijwerkt naar een accurate en heldere planning.
 • De training Microsoft Project is een absolute aanrader, opende onze ogen, en is in SharePoint voor iedereen bruikbaar. Uitstekende training met goed samengesteld lesmateriaal. 

Sonac Vuren

Excel, data-analyse

 • Excel is een prachtige programma in je toolbox, maar wat als je maar 2% van de mogelijkheden gebruikt? Met een wekelijks te maken overzicht van ruim 2000 leveranciers worstelde ik met Excel en tabellen die helder en overzichtelijk moeten zijn voor mijn team. 
 • Na beoordeling van onze lijsten heb ik op advies van John een training Excel Draaitabellen met Power Query gevolgd.  Inmiddels veel tijdwinst geboekt waardoor we kunnen opschalen en meer doen in minder tijd. Absolute aanrader!

B. de Jong

Excel, RDW keuringen

 • John, bedankt voor je inzet en het voor ons gemaakte programma. De administratie van de werkplaats, de planning voor reparatie en het keuren van de scooters, eindelijk in Excel. Helder en werkbaar, top! Bedankt voor je avies, geduld en overtuiging. Het voor ons op maat gemaakte programma in Excel werkt uitstekend.

A. Jochems


(C) PC-Trainers 2024