Cursus Excel Apeldoorn

Trainingen voor teams

In bedrijven en organisaties die werken met Microsoft Excel worden spreadsheets vaak integraal ontwikkeld om uiteenlopende werkprocessen te visualiseren.  Heb jij met je team steeds vaker te maken met spreadsheets en wil je meer weten? 

Spreadsheets optimaliseren, dat doe je toch samen!

Herken je de situatie waarin spreadsheets lastig zijn te gebruiken en je zonder heldere uitleg niet verder komt?  Plan een cursus op kantoor en ga samen met een docent aan de slag met de spreadsheets die jij nodig hebt om efficiënter en productiever te werken.

Het gemak van een cursus op kantoor

Wil je samen met collega's een training volgen en leren hoe je Excel optimaal gebruikt?  Wij verzorgen jouw training geheel op maat in-company, bij jou op kantoor. Met onze laptops ga je hands-on aan de slag met praktische cases en spreadsheets die direct toepasbaar zijn. 

Cursus Excel Apeldoorn

In-company en maatwerk

Stel zelf een training Excel samen met onderwerpen die voor jou en je team belangrijk zijn. Leer wat je nodig hebt om spreadsheets te optimaliseren en efficiënter te werken. 

Ontdek hoe je metingen maakt met functies, lijsten en tabellen transformeert in een heldere samenvatting met grafieken, tijdlijnen en overzichtelijke rapporten.

Cursus Excel Apeldoorn


Functiegericht, integraal trainen

De digitale workflow met Microsoft Excel en kennis van spreadsheets is voor veel organisaties van cruciaal belang. Een van de kernpunten van het organiseren van interne trainingen is het samenvoegen van de belangrijkste componenten in een effectief leerplan.

Efficiënt werken met Excel in jouw organisatie doe je door te leren, van elkaar en met elkaar! Het gebruik en de optimalisatie van spreadsheets is voor teams en (nieuwe) medewerkers vaak een uitdaging. Investeren in trainingen loont en bevordert samenwerken.

 Ongeacht hoe je Excel gebruikt, samen leren werken aan de in jouw organisatie gebruikte spreadsheets loont.  Kies voor een training op bij jouw kantoor en leer je wat je nodig hebt, niets meer, niets minder! In-company is voordeliger, flexibeler en bespaart reistijd.

Lesmateriaal voor jou

Jouw spreadsheets en  jouw werksituatie zijn uniek. Elk bedrijft heeft een workflow met verschillen datasets en spreadsheets die je gebruikt in jouw functie.

Het lesmateriaal dat je bij de training gebruikt is samengesteld met onderwerpen die aansluiten op je kennisvraag en typerend zijn voor de training die je volgt.

Cursus Excel Apeldoorn

Cursus Excel Apeldoorn

Waarom een cursus Microsoft Excel een goede keuze is

Wil je samen met je team een cursus Excel volgen om in de toekomst beter en efficiënter met spreadsheets te werken? Slimme keuze!  

Wij zetten het voor je op een rijtje.

  • Gegevensinvoer en opmaak met tabellen.
  • Krachtige formules en functies voor berekeningen.
  • Grafieken en visualisatie van gegevens.
  • Draaitabellen voor gegevensanalyse en samenvatting.
  • Voorwaardelijke opmaak voor visuele inzichten.
  • Automatisering van taken met macro's.
  • Gegevensvalidatie en foutcontrole.
  • Samenwerking met meerdere gebruikers en cloudopslag.
  • Wat-als-analyses en scenariobeheer.
  • Krachtige gegevensfiltering en sorteringsopties.

Cursus Excel Apeldoorn

Cursus Microsoft Excel Apeldoorn, Training Excel Apeldoorn, Exceltraining Apeldoorn, Excelcursus Apeldoorn, Cursus Excel Draaitabellen Apeldoorn, Cursus Excel Macro's Apeldoorn, Cursus Excel VBA Apeldoorn, Cursus Excel PowerPivot Apeldoorn, Cursus Excel Financials Apeldoorn, Cursus Excel KPI Apeldoorn, Cursus Excel dashboards Apeldoorn