Excel In-company


Spreadsheets optimaliseren doe je samen

Herken je de situatie dat de in jouw bedrijf gebruikte spreadsheets moeten worden bijgehouden en je zonder heldere uitleg over Excel niet verder komt? Functies, formules, draaitabellen, metingen, dashboards en grafieken, tijd voor feedback en een update! 

Excel voor teams en medewerkers

Kies voor een in-company training bij jou op kantoor en ga samen met je team en een ervaren docent aan de slag! Hands-on trainen, spreadsheets optimaliseren en leren hoe je Excel gebruikt en jouw spreadsheets bijwerkt met actuele functies en mogelijkheden. 

Training en maatwerk

Het on-site trainen en opleiden van teams en medewerkers regel je zelf.  Ongeacht welk programma je kiest, de planning en de cursusduur zijn flexibel en schaalbaar.  Heb je meer instructie of advies nodig bij het verder ontwikkelen van maatwerk oplossingen? 

  • Meer weten over in-company trainen, lees dan verder...
Cursus Excel training Den Helder
Cursus Excel training Den Helder

In-company, leren wat je nodig hebt!

Meer weten over spreadsheets, functies, tabellen analyseren en KPI metingen? Klassikaal met collega's of individueel, in een samengestelde training leer je wat je écht nodig hebt. Wij hebben ons programma Excel trainingen voor je op een rijtje gezet.

  • Bekijk de inhoud en onderwerpen en vraag vrijblijvend informatie aan

Training en feedback

Jouw bedrijf is uniek en de spreadsheets ook! In een in-company training ga je aan de slag met jouw Excel functies, formules, draaitabellen, analyses met dashboards,  etc. Het samenwerken en optimaliseren van spreadsheets staat centraal!  Teamtrainingen zijn leuk en leerzaam en stimuleren het samenwerken aan uniforme en foutloze spreadsheets.

Cursus Excel training Den Helder

Cursus Excel Den Helder

Cursus Excel training Den Helder

Maatwerk trainingen

Maatwerk is, zoals de naam al zegt, een training die voor jouw wordt samengesteld. Heb jij een vraag over Excel in jouw bedrijf, dan komen we graag met je in gesprek. Met voor jouw gemaakt lesmateriaal gaan we samen aan de slag om jouw spreadsheets te optimaliseren en te automatiseren. Op zoek naar training en advies? Vraag vrijblijvend informatie aan!  

Cursus Excel Den Helder


Cursus Microsoft Excel Den Helder, Training Excel Den Helder, Exceltraining Den Helder, Excelcursus Den Helder, Cursus Excel Draaitabellen Den Helder, Cursus Excel Macro's Den Helder, Cursus Excel VBA Den Helder, Cursus Excel PowerPivot Den Helder, Cursus Excel Financials Den Helder, Cursus Excel KPI Den Helder, Cursus Excel dashboards Den Helder