Spreadsheets optimaliseren doe je samen

Herken je de situatie dat de in jouw bedrijf gebruikte spreadsheets moeten worden bijgehouden en je zonder heldere uitleg over Excel niet verder komt? Functies, formules, draaitabellen, metingen, dashboards en grafieken, tijd voor feedback en een update! 

Excel voor teams en medewerkers

Kies voor een in-company training bij jou op kantoor en ga samen met je team en een ervaren docent aan de slag! Hands-on trainen, spreadsheets optimaliseren en leren hoe je Excel gebruikt en jouw spreadsheets bijwerkt met actuele functies en mogelijkheden. 

Training en maatwerk

Het on-site trainen en opleiden van teams en medewerkers regel je zelf.  Ongeacht welk programma je kiest, de planning en de cursusduur zijn flexibel en schaalbaar.  Heb je meer instructie of advies nodig bij het verder ontwikkelen van maatwerk oplossingen? 

  • Meer weten over in-company trainen, lees dan verder...
Cursus Excel Training Raamsdonksveer
Cursus Excel Training Raamsdonksveer

In-company, onbezorgd trainen

Het trainen van teams en medewerkers kan een lastig vraagstuk zijn. Wil je in jouw bedrijf trainingen organiseren en het gebruik van Excel stroomlijnen? Kies voor het gemak van een training op kantoor en leer wat je nodig hebt.  Ben jij het aanspreekpunt voor de Microsoft 365 trainingen en wil je meer weten? We komen graag met je in gesprek!

Cursus Excel Raamsdonksveer

Training en feedback

Jouw bedrijf is uniek en de spreadsheets ook! In een in-company training ga je aan de slag met jouw Excel functies, formules, draaitabellen, analyses met dashboards,  etc. Het samenwerken en optimaliseren van spreadsheets staat centraal!  Teamtrainingen zijn leuk en leerzaam en stimuleren het samenwerken aan uniforme en foutloze spreadsheets.

Cursus Excel Training Raamsdonksveer
Cursus Excel Training Raamsdonksveer

Maatwerk trainingen

Maatwerk is, zoals de naam al zegt, een training die voor jouw wordt samengesteld. Heb jij een vraag over Excel in jouw bedrijf, dan komen we graag met je in gesprek. Met voor jouw gemaakt lesmateriaal gaan we samen aan de slag om jouw spreadsheets te optimaliseren en te automatiseren. Op zoek naar training en advies? Vraag vrijblijvend informatie aan!  

(c) PC-Trainers 2024

Cursus Excel Raamsdonksveer

Cursus Microsoft Excel Raamsdonksveer, Training Excel Raamsdonksveer, Exceltraining Raamsdonksveer, Excelcursus Raamsdonksveer, Cursus Excel Draaitabellen Raamsdonksveer, Cursus Excel Macro's Raamsdonksveer, Cursus Excel VBA Raamsdonksveer, Cursus Excel PowerPivot Raamsdonksveer, Cursus Excel Financials Raamsdonksveer, Cursus Excel KPI Raamsdonksveer, Cursus Excel dashboards Raamsdonksveer