Cursus Excel Roosendaal

Trainingen voor teams

In bedrijven en organisaties die werken met Microsoft Excel worden spreadsheets vaak integraal ontwikkeld om uiteenlopende werkprocessen te visualiseren.  Heb jij met je team steeds vaker te maken met spreadsheets en wil je meer weten? 

Spreadsheets optimaliseren, dat doe je toch samen!

Herken je de situatie waarin spreadsheets lastig zijn te gebruiken en je zonder heldere uitleg niet verder komt?  Plan een cursus op kantoor en ga samen met een docent aan de slag met de spreadsheets die jij nodig hebt om efficiënter en productiever te werken.

Het gemak van een cursus op kantoor

Wil je samen met collega's een training volgen en leren hoe je Excel optimaal gebruikt?  Wij verzorgen jouw training geheel op maat in-company, bij jou op kantoor. Met onze laptops ga je hands-on aan de slag met praktische cases en spreadsheets die direct toepasbaar zijn. 

Curusus Excel Roosendaal
Cursus Excel Roosendaal

In-company en maatwerk

Stel zelf een training Excel samen met onderwerpen die voor jou en je team belangrijk zijn. Leer wat je nodig hebt om spreadsheets te optimaliseren en efficiënter te werken. 

Ontdek hoe je metingen maakt met functies, lijsten en tabellen transformeert in een heldere samenvatting met grafieken, tijdlijnen en overzichtelijke rapporten.

Cursus Excel Roosendaal


Functiegericht, integraal trainen

De digitale workflow met Microsoft Excel en kennis van spreadsheets is voor veel organisaties van cruciaal belang. Een van de kernpunten van het organiseren van interne trainingen is het samenvoegen van de belangrijkste componenten in een effectief leerplan.

Efficiënt werken met Excel in jouw organisatie doe je door te leren, van elkaar en met elkaar! Het gebruik en de optimalisatie van spreadsheets is voor teams en (nieuwe) medewerkers vaak een uitdaging. Investeren in trainingen loont en bevordert samenwerken.

 Ongeacht hoe je Excel gebruikt, samen leren werken aan de in jouw organisatie gebruikte spreadsheets loont.  Kies voor een training op bij jouw kantoor en leer je wat je nodig hebt, niets meer, niets minder! In-company is voordeliger, flexibeler en bespaart reistijd.

Wij hebben voor onze trainingen Excel afzonderlijk lesmateriaal, werksets, ontwikkeld. Door tijdens de training weergaven van dezelfde gegevens mogelijk te maken kunnen deelnemende cursisten gegevens vergelijken en bewerken zonder elkaars voortgang te verstoren. De werksets worden voor aanvang van de training voor u geïnstalleerd.

Cursus Excel Roosendaal

Cursus Excel Roosendaal

Cursus Excel Roosendaal

Cursus Microsoft Excel Roosendaal, Training Excel Roosendaal, Exceltraining Roosendaal, Excelcursus Roosendaal, Cursus Excel Draaitabellen Roosendaal, Cursus Excel Macro's Roosendaal, Cursus Excel VBA Roosendaal, Cursus Excel PowerPivot Roosendaal, Cursus Excel Financials Roosendaal, Cursus Excel KPI Roosendaal, Cursus Excel dashboards Roosendaal