Cursus Excel volgen?

Herken je de situatie dat er in jouw bedrijf met spreadsheets wordt gewerkt en je het gebruik van de functies en formules zelf wilt beheersen? Zonder heldere uitleg over de mogelijkheden kom je niet verder, tijd voor een in-company training met feedback!

Spreadsheets optimaliseren doe je samen

In een in-company training  ga samen met een ervaren docent aan de slag! Hands-on trainen met praktische cases en lesmateriaal. Jouw spreadsheets optimaliseren en leren hoe je Excel voor jou laat werken met direct toepasbare functies en formules.

In-company en maatwerk

Met een in-company training heb je zelf de regie in handen. Plan een datum die jou het beste schikt en wij komen naar je toe, met laptops en lesmateriaal. Werk je al met Excel en heb je hulp en advies nodig nodig voor het optimaliseren van jouw spreadsheets?

  • Meer weten Excel in-company trainingen, lees dan verder...

Training, het plan van aanpak

Excel is een van de meest gebruikte apps in je toolbox  

Zoek je een training Excel met direct resultaat? Ontdek hoe je bestaande spreadsheets optimaliseert, de juiste functies gebruikt voor het maken van metingen en KPI-waarden. maakt Laten we kennismaken en  bespreken wat jij nodig hebt om beter en efficiënter te werken. gebruiken.  Wil je direct starten met direct resultaat?     

Training en feedback

Wil je in jouw bedrijf trainingen organiseren en het gebruik van Excel stroomlijnen? Kies voor het gemak van een training op kantoor en leer wat je nodig hebt.  Het samenwerken en optimaliseren van spreadsheets staat centraal!  Teamtrainingen zijn leuk en leerzaam en stimuleren het samenwerken aan uniforme en foutloze spreadsheets.

Maatwerk trainingen

Maatwerk is, zoals de naam al zegt, een training die voor jouw wordt samengesteld. Heb jij een vraag over Excel in jouw bedrijf, dan komen we graag met je in gesprek. Met voor jouw gemaakt lesmateriaal gaan we samen aan de slag om jouw spreadsheets te optimaliseren en te automatiseren. Op zoek naar training en advies? Vraag vrijblijvend informatie aan!  

(C) PC-Trainers 2024


Cursus Excel Plaatsnaam

Cursus Excel Plaatsnaam